info@streekjuweel.nl | Bel ons: 06 - 22 72 81 14

Het team

Het team
Bij Streekjuweel hebben we stuk voor stuk onze sporen verdiend in de retail- en horecamarkt, en foodcommunicatie. Die culinaire kennis, ons enorme netwerk, en het feit dat we ambitieus zijn, stelt ons in staat om voor u de beste en lekkerste producten te selecteren. Ook als het gaat om assortimentssamenstelling, presentatiemogelijkheden en verkoopondersteuning kunnen wij u optimaal adviseren en van dienst zijn!

 

 

Ad van der Salm
Directeur
Telefoon: 06 53 37 84 70
e-mail: ad@streekjuweel.nl

Ad van der Salm (1955) is DGA van Marketing Communicatie Partners B.V, specialisten op het gebied van editorial marketing in o.a de food, horeca, retail en grootverbruikmarkt. Daarnaast is hij hobbykok, beheerder van een natuurgebied, fokker van zeldzame Lakenvelder runderen en voorzitter van de Stichting Lakenvelder Vlees.

Vanuit zijn passie voor eerlijke artisanale streekproducten wil hij middels Streekjuweel Streekproducten Groothandel B.V. producenten een podium bieden om hun producten tegen een eerlijke prijs aan een groot publiek te presenteren.

 

 

 

 

Contactgegevens


Streekjuweel Streekproducten
Groothandel B.V.

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
E: info@streekjuweel.nl
T: 06 - 22 72 81 14
F: 0314 345123
KvK nummer: 56357052

Inschrijven Nieuwsbrief


schaduw

Volg ons op Streekjuweel Streekproducten twitter Streekjuweel Streekproducten Facebook Streekjuweel Streekproducten Instagram

Brochure Streekjuweel


Hier kunt u onze brochure downloaden: